Смертельна ДТП на Закарпатті: п’яний водій на смерть збив 6-річну дівчинку (фото)

Фото: Facebook | Унаслідок ДТП машина збила дитину і врізалася в паркан

Підозрюваний чоловік може провести за ґратами до десяти років, з подальшим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Дівчинці намагалися допомогти, але вона померла на місці аварії.

Related video

14 жовтня, на Закарпатті поліція затримала 46-річного водія BMW, який, перебуваючи у п’яному стані, значно перевищив безпечну швидкість. У результаті він не зміг впоратися з керуванням і з’їхав на узбіччя, по якому в той час ішла 6-річна дитина. Про це повідомляє Поліція Закарпатської області у Facebook.

Трагічним результатом стала загибель дівчинки. Смертельна ДТП сталася в селі Тур’я Поляна Ужгородського району. Унаслідок ДТП автівка збила дитину та врізалася в паркан. Попри надану медичну допомогу, дівчинка померла на місці аварії.

Важливо Перекинувся після зіткнення: у Румунії в ДТП потрапив автобус з 82 українцями (відео)

Водій автомобіля марки BMW перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням і з’їхав на узбіччя, де в той час перебувала дитина.

“Поліцейські освідчили водія — за кермом він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував 2,13 проміле алкоголю в його крові”, — йдеться в повідомленні поліції.

Дівчинці намагалися допомогти, але вона померла на місці аварії Фото: Facebook

Наразі слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 КПК України та помістять до ізолятора тимчасового тримання. У справі тривають першочергові слідчі дії та буде проведено низку необхідних експертиз.

Затриманий може провести за ґратами до десяти років Фото: Facebook

Затриманий може провести за ґратами до десяти років, з подальшим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Раніше Фокус повідомляв, що в Миколаївській області сталася потрійна ДТП: є жертви. За даними слідства, аварія сталася на трасі Н-11 “Миколаїв — Дніпро”. Унаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень померли 21-річний водій і 19-річна пасажирка автомобіля BMW.

Також стало відомо, що батьки збили власного сина, якого шукали 12 років. Подружжя, яке потрапило в аварію, одразу ж упізнало свого хлопчика, який весь цей час жив як жебрак.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *