Сніг у Карпатах – гору Піп Іван Чорногірський вже другий день поспіль засипає снігом – фото

Карпати продовжує засипати снігом

В Карпати прийшла справжня зима. Чорногірський гірського пошуково-рятувальний пост повідомив, що видимість на горі Піп Іван не більше ніж 30 метрів.

Related video

Одну з найвищих вершин Українських Карпат гору Піп Іван вже другий день поспіль засипає снігом. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

Зазначають, що станом на 08:30, 17.10.2023 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман. Видимість не більше ніж 30 метрів.

“Вітер західний, 7 м/с, температура повітря -6°С”, — йдеться у повідомленні.

В Державній прикордонній службі України також опублікували фото засніжених високогірних ділянок держкордону в Закарпатській області.

“Сніжна погода уже перетнула кордон. На фото — мальовничі високогірні ділянки державного кордону на Закарпатті, які уже вкрив сніг”, — йдеться у дописі.

Карпати замітає снігом 17 жовтня

Карпати замітає снігом 17 жовтня

В ДПСУ зазначили, що температура повітря опустилася до -2℃. Громадян, котрі зібралися в туристичні походи, просять врахувати погіршення погодних умов.

Перший сніг в Карпатах

Перший сніг присипав відому гору Піп Іван Чорногірський ще 8 жовтня. Фото першого снігу опублікувала в соцсмережах туристка та блогерка Леся Чернятович.

Станом на 9:00, 08.10.2023 на горі Піп Іван Чорногірський був туман та дощ, а температура повітря опустилась до 1°С, пориви вітру були зафіксовані до 8 м/с, повідомили на Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту.

Гору Піп Іван 16 жовтня засипало снігом Фото: Facebook Lesia Cherniatovich

Гору Піп Іван 16 жовтня засипало снігом Фото: Facebook Lesia Cherniatovich

У понеділок, 16 жовтня, Чорногірський гірського пошуково-рятувальний пост вже повідомляв, що гору Піп Іван засипало снігом. Зазначають, що станом на 8 ранку того дня видимість також була до 30 метрів.

Гору Піп Іван 16 жовтня засипало снігом Фото: Соцмережi

Нагадаємо, синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що наприкінці наступного тижня, орієнтовно 21 жовтня, в Україні очікується сніг.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *