Співробітнику ТЦК в Одесі, який заробив на ухилянтах мільйон доларів, визначили заставу

Фото: ДБР | Обшуки у підозрюваного

Під час розгляду справи у суді військовослужбовець не був затриманий. За даними слідства, чоловік зробив “непридатними” 138 військовозобов’язаних.

Related video

Працівнику “військкомату”, який заробив на ухилянтах щонайменше мільйон доларів США, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Про це інформує Київський районний суд міста Одеси.

Працівник Приморського РТЦК та СП в м. Одесі, маючи право доступу до системи “Оберіг”, протиправно забезпечив несанкціоноване внесення змін в облікових картках 138 військовозобов’язаних осіб, зробивши їх “непридатними”.

До суду надійшло клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу через перевищення влади чи службових повноважень та втручання в роботу інформаційних (автоматизованих) систем.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його, обравши підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 242 240 гривень, тобто 6 тисяч доларів.

Як зазначають у суді, на час розгляду клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваний у корупційних діяннях військовослужбовець ТЦК СП не був затриманий.

Наголошується, що наразі ухвала слідчого судді не набрала законної сили та може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Нагадаємо, у лютому стало стало відомо, що ДБР завершило розслідування у справі ексначальника одного з відділів Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За даними слідства, він змушував підлеглих будувати йому маєток.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *