Старша на 20 років і з інвалідністю: обраниця українця здивувала прикордонників

Фото: Pexels | Ілюстративне фото

На шлюб з жінкою, яка має інвалідність, чоловік витратив 8000 гривень. Подружжя прагнуло перетнути кордон у день свого весілля, однак викликало сумніви у співробітників ДПСУ.

Related video

Громадянин України уклав фіктивний шлюб, щоб виїхати за кордон. Деталями схеми поділились у Державній прикордонній службі України 11 липня.

32-річний українець одружився з 56-річною жінкою, яка має інвалідність. У день “весілля” вони намагалися перетнути кордон через пункт пропуску “Старокозаче”. З’ясувалось, що шлюб був фіктивним.

“Під час прикордонного контролю у правоохоронців виникла підозра щодо відвертості подружжя. Різниця у віці між “молодятами” була суттєвою. Жінка була старшою за чоловіка на понад двадцять років”, — пояснили в ДПСУ.

Прикордонники запідозрили, що “іскра” між парою проскочила задля виїзду за кордон. Пізніше було встановлено, що чоловік знайшов обраницю через оголошення в інтернеті. У мережі пропонували “поєднати серця” з жінкою, яка має інвалідність. За фіктивний шлюб громадянин заплатив 8000 гривень.

“Наречений” — родом з села в Одеській області, а його “кохана” — одеситка. Вони оформили шлюб в Одесі та одразу попрямували до кордону.

“Потенційному втікачу за додаткову винагороду навіть віднайшли таксі до пункту пропуску та надали “доглядальницю”, яка мала все проконтролювати”, — підкреслили в ДПСУ.

Обманути прикордонників не вдалося, тож усі учасники схеми були передані поліціянтам.

Нагадаємо, у Мексиці турист випадково сфотографував “НЛО”. Чоловік зробив селфі у пустелі й лише за кілька тижнів звернув увагу на загадковий об’єкт на тлі.

У Великій Британії чоловік боїться, що лялька його доньки “одержима”. На таку думку батька наштовхнуло те, що після появи іграшки з ним стаються нещастя.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *