Вальс в укритті: у Києві школярі відсвяткували останній дзвоник у метро (відео)

Фото: Скриншот | Учні з вчителями були змушені пройти до найближчого укриття

Під час свята пролунала повітряна тривога, діти з учителями сховалися в укритті. Київська влада підрахувала, що цього року з 9 та 11 класів випуститься майже 50 тисяч осіб.

Related video

Київські школярі 14 червня відзначили останній дзвоник, традиційний вальс вони танцювали на станції метро Видубичі. Відео свята з’явилося в Telegram-каналах.

У столиці пролунала сирена повітряної тривоги, тож учні з учителями були змушені пройти в укриття. На станції метрополітену випускники станцювали вальс та заспівали кілька пісень.

Київська міська адміністрація за день до останнього дзвоника оголошувала правила святкування у школах під час повномасштабної війни.

Головною умовою свята на другий рік війни стала підвищена безпека, наголосив заступник голови КМДА Валентин Мондріївський.

При оголошенні сигналу повітряної тривоги всім учасникам заходу потрібно терміново спуститися в укриття, зазначили урядовці.

За даними КМДА, 15 та 16 червня останній дзвоник прозвучить у 420 школах Києва. У 2023 році з 9 та 11 класів випускається майже 50 тисяч учнів.

Нагадаємо, що в Бєлгородській області РФ скасували святкові заходи в школах, розташованих за 15 км від кордону з Україною.

У Кабміні раніше ухвалили, що навчання у школах потрібно закінчити до 30 червня. У 2023 році літні канікули триватимуть до 1 вересня.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *