Вбивство 16-річного підлітка у фунікулері – рідні розповіли, як переживають біль втрати – фото

Вбитий підліток Максим Матерухін

Щоб якось справитись із горем, родина зараз ходить до психолога. Рідні хлопця отримали велику кількість співчуттів та слів підтримки від українців з усього світу.

Related video

Рідні 16-річного підлітка Максима Матерухіна, якого вбили у столичному фунікулері, не можуть оговтатися від втрати. Вони працюють з психологами. Про це в інтерв’ю “РБК-Україна” розповів дядько хлопця Євген Клібановський.

“Батьки Максима у дуже тяжкому стані фізично і психологічно. Мама фактично живе на заспокійливих. До неї часто приходять подруги, щоб не залишати її саму. Підтримують зовсім чужі люди. Вона не може навіть з адвокатом спілкуватись, цим займається батько”, — каже Євген Клібановський.

Максим з мамою і братом

Чоловік говорить, що з племінником мав дуже хороші стосунки від часого дитинства, адже своїх дітей не мав.

“Макс був моєю кровинкою… Зараз я встаю з болем, лягаю з болем. Приходжу на могилу до Максюші й просто сиджу, плачу, спілкуюсь із ним. Моя мама теж ледве тримається. Нічого страшнішого у світі не може бути, ніж втратити дитину”, — розповідає Євгеній.

Максим з дядьком Євгеном Клібановським

Щоб якось справитись із горем, родина зараз ходить до психолога, якого їм найняла “Нова пошта”.

“9-річний брат важко переживає втрату. Коли не стало Максюші, ми Дані сказали, що він у лікарні. Після того малий запитав сестру: “Мам, ну ж ти молишся, щоб Максимчик вижив?”. А ми знали, що Макса уже нема. Наступного дня сказали Дані про це, і він дуже довго сидів, малював, там щось писав Максу”, — розповідає дядько.

Також чоловік розповів, що друзі та однокласники Максима теж важко переносять втрату. Вони часто приходять на його могилу з квітами і цукерками.

“Тренер Макса розказує, що його команда не може повноцінно грати, хлопці понурі, дуже важко переживають втрату”, — каже Клібановський.

Могила Максима Матерухіна

Євгеній також додав, що родина підлітка отримала велику кількість співчуттів та слів підтримки від українців, зокрема й тих, які перебувають за кордоном.

Вбивство підлітка у фунікулері в Києві: що відомо

7 квітня на станції фунікулера в Києві чоловік, який працює водієм в Управлінні державної охорони України, штовхнув підлітка, який під час падіння розбив скло і отримав смертельне поранення.

За словами очевидця, конфлікт виник через те, що п’яний чоловік вирішив “докопатися” до підлітків і питав у найстаршого, чи готовий той воювати на фронті. Попри те, що хлопці ігнорували агресора і намагалися уникнути конфлікту, чоловік схопив Максима і кинув його в скло.

Нападника затримали на місці події, він не чинив опору. При собі він мав зброю і перебував у стані алкогольного сп’яніння. 8 квітня прокуратура повідомила чоловікові про підозру за статтею про умисне вбивство за ч. 1 ст. 115 КК України.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *