«Велика честь»: Валерій Залужний відреагував на звання почесного громадянина Києва (фото)

Фото: Генштаб ЗСУ | Валерій Залужний

Офіційна частина пройшла у Ліни Костенко вдома. Після Валерій Залужний і знаменита українська поетеса зробили миле спільне фото.

Related video

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який незабаром вирушить до Великої Британії і обійме посаду посла, а також поетеса-шістдесятниця Ліна Костенко стали почесними громадянами Києва. Нагороди вони отримали в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. А після офіційної частини Залужний опублікував спільне фото з поетесою у своєму Telegram.

Нагороди вручали не в мерії, а вдома у поетеси, якій 19 березня виповнилося 94 роки. І після офіційної частини нові почесні громадяни столиці України зробили миле спільне фото.

Валерій Залужний опублікував фото з Ліною Костенко Фото: Валерій Залужний / Telegram

“Для мене велика честь бути поруч із Великою людиною”, — підписав Залужний фото і подякував киянам за довіру.

Віталій Кличко, зі свого боку, назвав номінантку на Нобелівську премію і колишнього головнокомандувача ЗСУ “справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців”.

Фото: Віталій Кличко / Telegram

Віталій Кличко та Валерій Залужний у Ліни Костенко вдома Фото: Віталій Кличко / Telegram

Мер наголосив, що Ліна Костенко — це уособлення непохитності та вільної й талановитої української душі. А Валерія Залужного нагородили за його особисті заслуги під час оборони Києва та захисту державного суверенітету і свободи України.

Нагадаємо, наприкінці квітня в Офісі президента говорили, що Валерій Залужний протягом кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *