Від зсуву ґрунту в Грузії загинула українська медійниця Аліна Поліковська, — соцмережі

Фото: Ольга Артюшенко/Facebook | Аліна Поліковська — українка, яка загинула в Грузії від зсуву ґрунту

Медійниця виїхала до чоловіка в Нідерланди й скучила за Ніжином в Україні, проте втратила життя в горах Грузії.

Related video

Серед загиблих у Грузії виявилася редакторка одного з телеканалів Аліна Поліковська — жінка відпочивала на курорті разом із чоловіком і трьома дітьми. Про це стало відомо з допису у Facebook від колеги Ольги Артюшенко.

Колега Поліковської вказує, що тіло загиблої знайшли, водночас тіла чоловіка й дітей усе ще розшукують. Також зазначила, що жінці було 30 років і вона поїхала в Грузію на відпочинок.

На опублікованій світлині — кадр із місця зйомки телепередачі “Ранок з Україною”, до якої, вірогідно, була причетна Аліна. Пізніше, вказано в дописі, вона переїхала в Нідерланди до чоловіка.

Аліна Поліковська під час роботи на телеканалі "Україна" Фото: Ольга Артюшенко/Facebook

На сторінці Facebook загиблої залишають слова співчуття її друзі та колеги. Також публікують світлини, на яких зображена дорога людина. Останній допис Аліни опублікований 2 дні тому, орієнтовно 3 серпня. Жінка сумувала за відпочинком у Ніжині, де проводили канікули діти.

Зазначимо, кілька годин тому МЗС повідомило, що серед загиблих у Грузії є одна українка — про це повідомила пресслужба в коментарі агентству “УНІАН”. Наразі не підтверджено, що йдеться саме про Поліковську.

Зсув ґрунту стався на курорті Шові в західній частині Грузії — у перші ж години після надзвичайної події повідомили про 11-ох загиблих і 25-ох зникли безвісти. Зсув відбувся в глибокій ущелині, водночас зрушило з місця 5 млн тонн землі, пояснив грузинський геолог Мераб Гапріндашвілі. Експерт назвав дві причини катастрофи — сильні зливи, які лили протягом останніх днів, і танення льодовиків у горах Грузії.

Нагадуємо, на місці трагедії на курорті Шові продовжуються пошукові роботи — шукають, зокрема, зниклу безвісти дитину.

1 серпня в Грузії відбулись мітинги-протести проти російського круїзного лайнера Astoria Grande, який зайшов у порт Батумі. Під час протестів поліція затримала українку — пізніше її відпустили, але не повернули національний прапор.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *