Виїзд Арестовича за листом ГУР — у розвідці спростували свою причетність

Фото: Скріншот | Олексій Арестович

У воєнній розвідці наголосили, що не надавали колишньому раднику ОП ні листів, ні будь-яких інших документів для виїзду за кордон.

Related video

У відповідь на інформацію, що з’явилася в пресі, про те, що колишній позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович покинув Україну у вересні 2023 року за документами, наданими Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, ГУР МО України спростувало цю інформацію.

Інформація про перетин кордону та виїзд Олексія Арестовича за межі України 4 вересня 2023 року на підставі листа від ГУР МО України, яку представив ресурс NGL.media, є неправдивою і не відповідає дійсності.

“Інформація про перетин кордону та виїзд за межі України особи на ім’я Олексій Арестович 4 вересня 2023 року нібито на підставі листа від ГУР МО України, яку опублікувало NGL.media, не відповідає дійсності”. — йдеться в повідомленні ГУР.

Зазначається, що ГУР не надавало Арестовичу “ні листів, ні будь-яких інших документів для виїзду за кордон”.

ГУР МО України висловлює серйозне занепокоєння з приводу розповсюдження подібних фейків та закликає до відповідального підходу до інформаційної діяльності в інтересах національної безпеки.

Виїзд Арестовича з України

1 лютого видання NGL.media повідомило, що колишній позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович залишив територію України після отримання листа від Головного управління розвідки Міністерства оборони України й відтоді не повертається. Повідомляли, що представники ГУР не відповіли на запити NGL.media протягом двох тижнів.

Нагадаємо, раніше блогер Олексій Арестович пропонував, щоб військовозобов’язаним чоловікам дозволили виїжджати з України з певними обмеженнями. За його задумом, українці мали б підписувати в ТЦК спеціальне зобов’язання про повернення в разі призову.

У жовтні 2023 року Олексій Арестович заявив, що Україна перебуває у “стратегічному глухому куті”. За його словами, керівництво держави наполягає на “помилковій політиці” і веде народ “до катастрофи”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *