У Дніпрі патрульний застрелив водія авто, — соцмережі (відео, фото)

Фото: Дніпро оперативний | Стрілянина в Дніпрі

За словами журналістів, патрульні зупинили автомобіль Jaguar із дітьми. Проте з водієм зав’язалась бійка.

Related video

У Дніпрі 29 серпня патрульний поліцейський застрелив чоловіка. Про це повідомляє Telegram-канал “Днепр оперативный”.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці імені Івана Мазепи. За попередньою інформацією, патрульні зупинили автомобіль Jaguar для перевірки. Під час розмови у водія виник конфлікт із поліцейськими. Зав’язалася бійка. Один із патрульних дістав табельну зброю і застосував її. Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

Стрілянина в Дніпрі

Як розповів один з очевидців, поліцейський відкрив вогонь уже лежачи на землі. Його з напарницею довелося відправити в лікарню. У зупиненій машині також перебували діти. Сім’я загиблого зараз на місці події.

Стрілянина в Дніпрі Стрілянина в Дніпрі: що каже поліція

Патрульна поліція Дніпропетровської області підтвердила інцидент. У пресслужбі відомства повідомили, що на місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції. Також там перебувають співробітники Державного бюро розслідувань, які в межах кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події.

“Керівництвом Нацполіції призначено службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї”, — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що патрульних, які брали участь в інциденті, відсторонено від виконання обов’язків.

Нагадаємо, що на Київщині викрили хабарників із ТЦК і ВВК, які отримали від ухильників 10 млн грн. Група спільників допомагала чоловікам незаконно зніматися з військового обліку. Правоохоронці виявили щонайменше 50 осіб, від яких фігуранти отримали приблизно 10 млн грн.

Також ЗМІ писали, що українка поскаржилася на знущання лікарів під час пологів. За словами Тетяни Дубик, вагітність проходила більш ніж добре, поки не настав момент пологів. Попередньо, через дії з боку лікарів дитину відправили в реанімацію. Породілля написала заяву в поліцію, але медиків не відсторонили від роботи.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *