У Києві чоловік застрелив сусідську вівчарку, яку привезли із зони АТО (фото)

Фото: Київська міська прокуратура | Бельгійська вівчарка на прізвисько “Чіп”

Слідство встановило, що киянин тричі вистрілив зі свого вікна у пса на прізвисько “Чіп”. Чоловікові не подобалося, що домашній улюбленець на нього гавкав.

Related video

У Подільському районі Києва чоловік застрелив бельгійську вівчарку. 51-річному мешканцю столиці повідомили про підозру у жорстокому поводженні з твариною, що призвело до її загибелі. Про це повідомили у столичній поліції та Київській міській прокуратурі у вівторок 7 травня.

За даними слідства, на початку квітня чоловік, який доглядає за приватним будинком поки його господарі за кордоном, виявив на подвір’ї застрелену собаку. Бельгійську вівчарку господарі привезли із зони АТО у 2016 році. Собака всі ці роки охороняла будинок.

За словами власників тварини, сусіду не подобалось, що пес на прізвисько “Чіп” весь час на нього гавкає.

Бельгійська вівчарка на прізвисько "Чіп" Фото: Київська міська прокуратура

Бельгійська вівчарка на прізвисько "Чіп" Фото: Київська міська прокуратура

Правоохоронці встановили, що підозрюваний, перебуваючи у власному будинку, з вікна зробив три прицільні постріли у собаку, внаслідок чого пес загинув.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 3 травня СБУ повідомила про затримання агента РФ, який шпигував за позиціями українських захисників під виглядом прогулянок із собакою.

26 квітня після удару російських окупантів по місту Дергачі у Харківській області дивом вижив пес на прізвисько “Річард”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *