У Польщі в закинутій будівлі знайшли тіла трьох українців

Фото: Поліція Польщі

І жертви, і затримані – безпритульні. У поліції припускають, що вони якийсь час жили у покинутому будинку, і між ними стався конфлікт.

Related video

У Польщі у Варшаві у покинутому багатоквартирному будинку на вулиці Гржибовській знайшли тіла чотирьох осіб. Серед них троє українців і один поляк. На їхніх тілах знайшли сліди насильницької смерті. Про подію повідомляє “Польське радіо”.

Два тіла знайшли в неділю 7 квітня, ще два 9 квітня. Зафіксовані на місці сліди та предмети вказують на те, що до смерті чоловіків причетні треті особи.

Важливо У Польщі українець зупинив вантажівку з мертвим водієм за кермом

За повідомленням окружної прокуратури Варшави, тривають перші слухання. Затримано семеро осіб.

“Ми встановлюємо, що насправді сталося в цьому багатоквартирному будинку за останні кілька тижнів. Сліди та предмети, виявлені на місці події, вказують на причетність третіх осіб до смерті чоловіків”, — сказав речник прокуратури Шимон Банна.

Затримані – безпритульні, які проживали у покинутому багатоквартирному будинку.

Причину смерті чотирьох чоловіків встановить експертиза.

“Також на місці працював лікар-експерт відділу судової медицини. Тіла транспортували туди, де буде проведено розтин тіл чоловіків, знайдених у цій багатоквартирному будинку. Наразі тривають інтенсивні процесуальні дії для встановлення того, що там могло статися протягом днів чи тижнів, додає речник прокуратури”, — зазначив спікер прокуратури.

Як повідомило “Радіо Свобода”, і жертви, і затримані – безпритульні. У поліції припускають, що вони якийсь час жили у покинутому будинку і між ними стався конфлікт. Тіла були знайдені у різних місцях будинку, деякі були прикопані. Серед битих троє українців.

Нагадаємо, що у Польщі правоохоронці пригостили українця хот-догом і “повісили” на нього 26 злочинів. Місцеві правоохоронці вирішили поліпшити статистику розкриття злочинів за рахунок психічно хворого українця.

Раніше повідомлялося, що трьох українців у Польщі звинувачують у смерті президента футбольного клубу. Чоловіка побили троє українців. Унаслідок побиття Крупнік отримав травму голови й інші тілесні ушкодження.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *