У розважальному центрі Житомира дівчинка отримала кілька переломів, стрибаючи на батуті

Фото: TSN.ua | Медики діагностували у дитини компресійні переломи

Лікарі діагностували у дитини компресійні переломи. За фактом травмування дівчинки прокуратура Житомирщини відкрила кримінальне провадження.

Related video

В одному із розважальних центрів Житомира сталася надзвичайна пригода. 9-річна дівчинка серйозно травмувалася під час гри на батуті. Про це повідомляє прокуратура Житомирської області.

Дівчинка з мамою перебувала в розважальному центрі, де гралася на батуті. Під час гри вона отримала травми. Дитину доправили до лікарні, де медики діагностували в неї компресійні переломи.

За фактом травмування дитини прокуратура відкрила кримінальне провадження.

“Мама дитини звернулася до окружної прокуратури із заявою щодо встановлення причин, за яких батут виявився небезпечним для здоров’я малолітньої. Житомирською окружною прокуратурою 28.06.2024 внесено до ЄРДР відомості за фактом порушення правил, що стосуються безпечної експлуатації споруд (ч. 1 ст. 275 КК України)”, — повідомили в прокуратурі.

Зараз органом досудового розслідування проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для з’ясування обставин травмування дитини.

Нагадаємо, що 14 червня повідомлялося, що на Одещині батьки викрили вихователів приватного дитячого садка у цькуванні їхньої 2-річної доньки. Вони ображали та залякували дитину. Батьки сховали в іграшку диктофон і з’ясували правду.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *