У Запоріжжі в цирку повітряні акробати впали на манеж з висоти – відео

Інцидент стався під час вистави “Цирк-шоу WOW”. Виконуючи номер на висоті, обоє повітряних акробатів зірвалися і впали на манеж.

Related video

В Запоріжжі у державному цирку під час циркової програми сталася НП. Двоє повітряних акробатів під час номеру впали з висоти на арену. Про це повідомляють в місцевому пабліку “Це Запоріжжя. Новини”.

Трагічний випадок стався під час вистави “Цирк-шоу WOW”. Виконуючи номер на висоті, під час трюку обоє повітряних акробатів зірвалися з 5-метрової висоти і впали на манеж.

Важливо "Іронізуйте скільки завгодно": скільки і чому забронювали медійників та циркачів, — Мінкульт

Як повідомляють в соцмережах, у гімнаста внаслідок падіння зламана нога, дівчина вдарилася головою. Більше подробиць про їхній стан не повідомляється.

Також ще один інцидент стався ще в одному номері цієї циркової програми раніше. Ведмідь напав на дресирувальника під час номера.

“Ведмідь напав на дресирувальника у Запорізькому цирку. Це сталося просто під час виступу. Дякувати Богу, ніхто сильно не постраждав”, — йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Програма “Цирк-шоу WOW” представлена повітряними гімнастами, акробатами, артистами. З чотирилапих артистів тут виступають бурі ведмеді, англійські мастифи, алабаї.

Нагадаємо, що лев, який втік із цирку, викликав паніку на вулицях Італії. Мер міста Алессандро Грандо звернувся до жителів із попередженням триматися якомога далі від звіра, поки поліція та співробітники цирку намагаються його зловити.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *