Ухилення від мобілізації – працівник ТЦК хотів переправити сина через Дунай

Фото: Ілюстративне фото | Ухилянт намагався втекти до Румунії за допомогою батька-співробітника ТЦК

Журналісти стверджують, що для незаконного перетину кордону намагалися використати надувний човен. Ізмаїльський РТЦК на момент публікації не коментував інформацію про інцидент.

Related video

Одеські медіа повідомляють про затримання румунськими прикордонниками 25-річного українця — сина співробітника Ізмаїльського РТЦК Одеської області, якого вони передали українській стороні. Про це повідомило місцеве видання “Ізмаїл.City”.

Хлопця затримали на надувному човні на річці Дунай у територіальних водах Румунії. Згодом з‘ясувалось, що родина — батько, мати і син — приїхали на прикордонний острів Кислицький нібито на риболовлю. При пред’явленні документів, як пише медіа, вони повідомили, що їдуть на рибалку, а через кілька годин батьки повернулися самі і відмовилися коментувати ситуацію.

“Жодної інформації про це поки що ні на офіційних джерелах українських прикордонників, ні їхніх румунських колег немає”, — зазначає видання.

Важливо Криптовалюта в обмін на рибальський костюм: на Одещині спіймали групу ухилянтів (фото)

Нагадаємо, 18 березня Державна прикордонна служба повідомила, що від початку повномасштабної війни в Україні під час спроби переплисти Тису з метою нелегального перетину кордону потонули 22 людини.

11 березня на Одещині прикордонники затримали двох чоловіків, які “штурмували” кордон за допомогою драбини.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *