Youtube та інші застосунки: в Україні хочуть повністю заборонити російську музику (відео)

Фото: ТАСС | В Україні хочуть повністю заборонити російську музику (Ілюстративне фото)

Журналістка Яніна Соколова впевнена, що заборонити потрібно не тільки музику, а й блоги та інтервʼю так званих опозиційних росіян.

Related video

Російську музику хочуть повністю заборонити в українському YouTube і будь-яких мобільних застосунках. Цим питанням займається Міністерство цифрової трансформації України спільно з журналістами. Про це 8 листопада заявила українська журналістка Яніна Соколова в інтервʼю “Українській правді”.

За її словами, заборону хочуть впровадити для контенту, який створюється росіянами у будь-якому куточку світу.

Соколова розповіла, що у спілкуванні з представниками Міністерста цифрової трансформації обговорювалося бойкотування російської музики на території нашої держави.

“Потім ми перейшли до справи. Спершу ми зайнялися музикою, тому що в Україні, якщо ви зайдете в iTunes чи Spotify, російські виконавці в трендах… Ми платимо їм за це. Вони беруть ці гроші, віддають на “СВО” і потім нас бомблять. Тому більшість людей, на жаль, тупі. Це люди, які не вміють прослідкувати причинно-наслідковий звʼязок. Основна маса – це люди, які не мають критичного мислення. Потрібно їм допомогти”, — заявила Яніна Соколова.

Вона повідомила, що спільно з Мінцифрою вже надіслано низку документів, аби в українському YouTube та у в усіх додатках не було російської музики.

Журналістка впевнена, що заборонити потрібно не тільки музику, а й блоги та інтервʼю так званих опозиційних росіян, яких в Російській Федерації визнали “іноагентами”. “Тому, що ці “іноагенти” тягнуть нас в їхній (російський — ред.) інформаційний простір”, — зазначила Соколова.

Дивитись: 30:36

Раніше, 31 жовтня, повідомлялося, що російська співачка Юлія Чичеріна отримала підозру від СБУ. Її звинувачують за 6 статтями ККУ. Свого часу вона підтримала проросійських бойовиків на Донбасі і зірвала прапор України з будівлі міськради в захопленому окупантами Енергодарі.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *