Загинули випускниці: у Кіровоградській області сталася смертельна ДТП (фото)

Фото: Суспільне | У Кіровоградській області сталася масштабна ДТП

Водій, за даними слідства, порушив ПДР, перевищив швидкість і вилетів у кювет. Уточнюється, що за кермом перебував нетверезий поліцейський, а загиблими виявилися неповнолітні випускниці місцевого навчального закладу.

Related video

Унаслідок дорожньої пригоди на трасі “Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя” в районі селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області загинули три 17-річні дівчини. Також трьох пасажирок було госпіталізовано. За попередніми даними, водій автомобіля перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомила представниця поліції області Віталіна Бевзенко, передає “Суспільне”.

Згідно з отриманою інформацією, повідомлення про дорожню аварію надійшло близько 4:30 ранку 25 червня. За даними, отриманими на місці події, стало відомо, що водієм автомобіля був поліцейський, який належить до одного з територіальних підрозділів.

“Унаслідок дорожньої аварії троє 17-річних дівчат загинули: двоє на місці події, одна померла в кареті швидкої медичної допомоги. Ще троє пасажирок, віком від 16 до 18 років, доставлені до лікарні. Водій автомобіля також отримав тілесні ушкодження. За кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння”, — сказала Віталіна Бевзенко.

Представник обласної прокуратури Наталя Алєксєєнко повідомила, що, згідно з даними слідства, водій автомобіля порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість і не впорався з керуванням, що призвело до з’їзду в кювет і перекидання автомобіля. У момент аварії в салоні машини перебувало п’ятеро пасажирів, які були випускниками однієї з місцевих шкіл.

За цим фактом прокуратура розпочала досудове розслідування за частиною 3 статті 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

У Кіровоградській області сталася масштабна ДТП

14 червня, повідомлялося про те, що в центрі Києва зіткнулися елітні Lamborghini і Maserati. У центрі Києва сталася “дорога” ДТП. На столичному бульварі Лесі Українки зіткнулися Lamborghini і Maserati загальною вартістю близько півмільйона доларів.

Раніше, 10 червня, Фокус писав про те, що український телеведучий Костянтин Грубич розповів про загибель своєї дочки. У 2014 році він втратив свою молодшу дочку Ольгу. 17-річну дівчину збив автомобіль і винного так і не знайшли. Грубич вважає, що від нього щось приховують.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *