Замінування у Києві — правоохоронці знову перевіряють усі школи — фото — новини Києва

Фото: Нацполіція | У Києві вже “мінували” усі школи 1 вересня (ілюстративне фото)

Правоохоронці отримали повідомлення, що у столиці заміновані усі середні школи та коледжі. Поліціянти та рятувальники вже взялися до роботи, а українців у міськадміністрації закликали зберігати спокій.

Related video

В Києві знову “замінували” кілька шкіл. Про це повідомили 4 вересня у місцевому телеграм-каналі.

Автори контенту опублікували знімки з натовпом школярів, які чекають на спортивному полі.

Фото: Соцмережi

Фото: Соцмережi

Фото: Соцмережi

Пресслужба Київської міської військової адміністрації (КМВА) підтвердила, що поліція отримала повідомлення про замінування усіх середніх шкіл та коледжів у столиці.

“Працівники поліції, підрозділи ДСНС вживають необхідних заходів. Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень, рішення буде прийматися додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією. Зберігайте спокій та слідкуйте за оновленням інформації”, — заявили у КМВА.

Нагадаємо, 1 вересня в Києві вже повідомляли правоохоронцям про “замінування” усіх шкіл. За результатами перевірки інформація не була підтверджена.

Також 1 вересня стало відомо, що у харківському метро переобладнали приміщення під класи для школярів. Приблизно тисяча учнів 19 освітніх закладів навчатиметься у комбінованому форматі. Їхні очні уроки проходитимуть на п’яти станціях міського метро у дві зміни.

1 вересня президент Володимир Зеленський представив новий державний освітній додаток — “Мрія”. Він буде корисний школярам — тим, що навчаються онлайн або офлайн, в Україні або за кордоном.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *