Заступник голови Нацполіції Тишлек ініціював розслідування після знаходження у його дружини паспорта РФ

Фото: Прокуратура Киiва | Дмитро Тишлек, заступник голови Нацполіції

За словами правоохоронця, журналісти спотворили інформацію про його сім’ю і додали в матеріал оцінювальні судження, які нібито не мають нічого спільного з реальністю.

Related video

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек заявив, що журналістське розслідування Bihus.Info про його ймовірні зв’язки з Росією є “перекрученим”. Він також повідомив, що звернувся до Державного бюро розслідувань із проханням провести перевірку. Про це він повідомив у коментарі “Українській правді”.

Тишлек заявив, що факти з його біографії та життя сім’ї були спотворені. Він також сказав, що в публікації були використані суб’єктивні судження і висновки.

“Оприлюднена спотворена інформація не має нічого спільного з реальністю. Тому я ініціюю щодо себе розслідування — відповідну заяву вже подав до Державного бюро розслідувань. Прошу перевірити всі дані, які були озвучені в медіа та всебічно їх оцінити”, — заявив Тишлек.

Що написали в Bihus.Info

У розслідуванні видання Bihus.Info, опублікованому 26 жовтня, стверджували, що дружина Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто сім’ї партнера ватажка ростовського кримінального угруповання.

Важливо Журналісти знайшли за кордоном фігурантів найгучніших справ України та їхнє коштовне майно (відео)

Нагадаємо, НАБУ та САП відкрили провадження після того, як журналісти знайшли у доньки мера Тернополя віллу в Маямі за $1,8 млн. За інформацією журналістів, подружжя не може пояснити походження цього майна, а перед придбанням нерухомості в США особисто літав сам Сергій Надал.

Нагадаємо також, у мережу потрапили дані про службу молодшого брата глави Офісу президента України Андрія Єрмака Дениса в лавах ТРО, яка захищала Київ. Їх опублікував ексбоєць ТРО Олег Симороз, а за кілька днів він повідомив, що щодо нього призначено розслідування за фактом публікації особистих даних військовослужбовця.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *