«Збоченці та гидоти»: ексчиновниця ВР образила собачників й жінок без дітей, — ЗМІ

Фото: Catherine Falls Commercial/Moment/Getty Images | Чиновниця ВР потрапила у скандал через свої висловлювання

За словами жінки, яка представилася як працівниця ВР, тварин заводять люди, які не мають власних дітей як “іграшку на 15 років”.

Related video

Українська чиновниця Олена Коваленко, яка стверджує, що працює у Верховній Раді, потрапила в скандал через свої висловлювання, в яких образила власників собак і жінок, які не мають дітей. Чиновниця написала про це на своїй Facebook-сторінці, проте пізніше закрила до неї доступ, повідомляє видання NV.

Інцидент стався після того, як висловлювання української чиновниці Олени Коваленко викликали бурю обурення в мережі. Вона заявляє про свою приналежність до комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки. При цьому журналістам видання в офіційних джерелах апарату Верховної Ради повідомили, що вона не працює в комітеті.

Ба більше, в апараті виданню “Главком” розповіли, що вже кілька років Коваленко в них не працює, хоча в її профілі зазначено, що це її нинішня зайнятість.

Коваленко образливо висловилася у відкритому обговоренні на Facebook про власників собак і жінок, які вирішили не мати дітей. Вона презирливо назвала їх “збоченцями” і “гидотами”, додавши, що собаки “суспільству не приносять користі” і є “іграшками на 15 років”.

“Збоченці… Бездітні… Іграшка на 15 років… Та де ж ви душу втратили? По-перше, дуже “дитячі”. Більшість собачників, виростивши дітей, починають піклуватися про собак і займатися з ними спортом. Є й такі, хто з немовлям у кенгуру відпрацьовує слухняність просто в парку, а потім їде на міжнародні змагання і стає чемпіоном світу зі спортивної слухняності. Можливо, ми божевільні. Але збоченці тут точно не ми. А ви й такі, як ви. Іграшка — це для вас. Для нас це життя”, — пише Катерина Головачова, одна з користувачок мережі з Дніпра, яка звернула увагу на скандальні висловлювання.

Після того як громадськість звернула увагу на її висловлювання, Олена Коваленко закрила доступ до своєї сторінки в соцмережі, але скриншоти її коментарів продовжили поширюватися в мережі, супроводжуючись обуреними реакціями. Багато хто вимагає її звільнення з посади в комітеті.

Нагадаємо, 16 серпня повідомлялося, що на колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича подали заяву до СБУ за його висловлювання про те, що ненависть українців до загарбників дала їм “прекрасну мотивацію воювати”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *