Актора серіалу «1923» Коула Брігса Пленті знайшли мертвим

Актора серіалу «1923» Коула Брігса Пленті знайшли мертвим 07.04.2024 12:35 Укрінформ Американського актора Коула Брігса Пленті, який зіграв у серіалі «1923», знайшли мертвим у штаті Канзас. Раніше він був звинувачений у домашньому насильстві.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ.

Тіло 27-річного чоловіка було виявлено 5 квітня, коли поліція відправила наряд оглянути порожній автомобіль.

Офіс шерифа в окрузі Джонсон поінформував, що триває розслідування загибелі актора.

Родина Брінгса Пленті повідомила про його зникнення на початку тижня, після того як актор пропустив зустріч зі своїм агентом.

У вівторок, 2 квітня, Департамент поліції Лоуренса Канзасу (LKPD) назвав Брінгса Пленті підозрюваним у справі про домашнє насильство та заявив про наявність «достатніх підстав для його арешту».

«Офіцери відреагували на повідомлення про жінку, яка кликала на допомогу, але підозрюваний втік до прибуття поліцейських. Розслідування встановило особу Брінгса Пленті, і камери дорожнього спостереження показали, що він покинув місто відразу після інциденту, прямуючи на південь по шосе 59», – йдеться у заяві LKPD.

Коул Брігс Пленті зіграв роль Піта Пленті Хмари в американському драматичному телесеріалі «1923», приквелі «Єллоустоуна». Сюжет серіалу розповідає про покоління родини Даттонів, яке пережило сухий закон, посуху та ранні етапи Великої депресії.

Як повідомлялося, у жовтні минулого року виконавця однієї з головних ролей у серіалі «Друзі» Метью Перрі знайшли мертвим у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Фото: Frazer Harrison/Getty images

Смерть США Актор

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *