Alyona Alyona та Jerry Heil на Євробаченні закликали долучатися до відбудови гімназії в Україні

Alyona Alyona та Jerry Heil на Євробаченні закликали долучатися до відбудови гімназії в Україні 08.05.2024 01:56 Укрінформ Представниці України на Євробаченні Jerry Heil та Alyona Alyona розповіли про проєкт відновлення Великокостромської гімназії на Дніпропетровщині, на який збирають кошти, та подякували всім, хто підтримує українців.

Про це йшлося на пресконференції після першого півфіналу Євробаченні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми збираємо кошти на українську школу, яка була розбомблена Росією і ми хочемо відбудувати її, тому що ми дійсно віримо, що відбудовуючи минуле, ми можемо побудувати майбутнє для українських дітей”, – сказала Jerry Heil.

За її словами, вже зібрано половину від потрібної суми, а зробити донат можна на сайті UNITED24.

“Бути тут сьогодні це суперможливість сказати "дякую" всім країнам за вашу підтримку українців. Ми її відчуваємо – і ми вдячні. Дуже дякуємо. Це (участь у конкурсі – ред.) також можливість для нас поширювати культуру, тому що це нам потрібно", – розповіла Alyona Alyona.

Jerry Heil додала: якщо українські пісні будуть у чартах та персональних списках прослуховування "не від Євробачення до Євробачення", а на щоденній основі, це вже буде перемогою.

Як повідомляв Укрінформ, Україна вийшла у фінал Євробачення-2024. Представниці нашої країни Alyona Alyona та Jerry Heil разом з Ощадбанком, Visa та UNITED24 розпочали кампанію «Мій голос відбудовує», мета якої – збір коштів для відновлення Великокостромської гімназії на Дніпропетровщині.

Дніпропетровщина Євробачення Школа Alyona Alyona Jerry Heil

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *