Ален Делон отримав український орден «За заслуги»

Ален Делон отримав український орден «За заслуги» 19.04.2024 11:42 Укрінформ Легенда французького кіно Ален Делон отримав український орден «За заслуги» на знак подяки за підтримку країни від самого початку повномасштабної війни.

Відзнаку актору продемонстрував посол України у Франції Вадим Омельченко в ефірі телеканалу TV5 Monde, передає Укрінформ.

«Пане Делон, дорогий Алене, я знаю, що ви перебуваєте в непростій ситуації, і хочу сказати вам, що ви не самотні. У вас багато шанувальників і людей, які вас люблять. Я і мій народ завжди на вашому боці», – звернувся посол до актора.

У посольстві зауважили, що з першого дня війни Делон багато разів висловлювався на підтримку України. «Для нас це символ, це важливо», – зазначили у диппредставництві.

У посольстві України нагадали, що у 2022 році актор брав участь в обміні думками з Президентом Володимиром Зеленським, а також читав вірші Тараса Шевченка у телевізійній програмі.

88-річний Ален Делон серйозно хворий та перебуває в центрі конфлікту між трьома своїми дітьми, кожен з яких стверджує, що хоче захистити батька. Рішенням суду над іконою французького кіно встановлено спеціальне опікунство.

Як передавав Укрінформ, після медичного обстеження, проведеного на вимогу прокуратури, суддя вирішив призначити 88-річній зірці французького кіно Алену Делону спеціальний захист.

Делон на початку січня подав позов проти свого старшого сина, 59-річного Антоні, за наклеп. В одному з інтерв’ю той висловив занепокоєння ментальним здоров’ям батька, а також звинуватив свою сестру Анушку в маніпуляціях з його здоров’ям.

Зі свого боку 33-річна Анушка звинуватила Антоні та молодшого брата Алена-Фаб'єна у тому, що вони перервали лікування, призначене батькові швейцарськими медиками.

За даними ЗМІ, саме Аннушка була обрана батьком головною спадкоємицею, на додачу до управління компанією Alain Delon International Distribution, яка є основою сімейного бізнесу. Вона нібито має успадкувати 50% статків батька, які оцінюються в кількасот мільйонів євро, водночас брати претендують на 25% кожен.

Фото архівне: twitter

Ален Делон Актор Орден

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *