У театрі Франка презентували книгу про екскерівника Михайла Захаревича

У театрі Франка презентували книгу про екскерівника Михайла Захаревича Фото 02.05.2024 11:01 Укрінформ У Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка презентували книгу про попереднього керівника, народного артиста України Михайла Захаревича, який очолював заклад понад тридцять років. 

Про це повідомляє Укрінформ.

Автором книжки «Михайло Захаревич/Театр – все життя» є завідувачка літературно-драматичної частини театру Наталія Пономаренко, котра всі ці роки працювала разом із Захаревичем і зараз вперше виступила як письменниця.

«Це відверта розповідь про життя та творчість Михайла Васильовича, його дитинство, студентські роки у Харківському інституті мистецтв імені Івана Котляревського, акторський досвід – різнопланові ролі у Вінницькому та Запорізькому театрах. А також – це франківська сага довжиною в 32 роки, розмова про його реформаторську діяльність на посаді першого заступника міністра культури України в складні для національної культури часи, його викладацьку та дослідницьку роботу, а також неповторні роки, які театр імені Івана Франка перетворили на першу драматичну сцену нашої країни», – розповіла Пономаренко.

У театрі Франка презентували книгу про його екскерівника Михайла Захаревича / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *