Бейонсе опублікувала трейлер фільму-концерту «Відродження»

Бейонсе опублікувала трейлер фільму-концерту «Відродження» Відео 02.10.2023 12:21 Укрінформ Американська співачка Бейонсе представила повний трейлер майбутнього концертного фільму за мотивами свого туру Renaissance World Tour-2023.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Variety.

«Мета цього туру полягала в тому, щоб створити місце, де кожен буде вільним, і ніхто не буде засуджений», – говорить Бейонсе у трейлері.

Офіційна назва фільму – «Відродження: фільм Бейонсе». Співачка вже відкрила попередній продаж квитків у мережах театрів, зокрема у AMC, Regal і Cinemark. Він вийде в кінотеатрах США 1 грудня.

Трейлер був оприлюднений на Instagram-сторінці співачки у понеділок. «Будьте обережні щодо того, про що ви просите, бо я просто можу це виконати», – написала Бейонсе.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

Зазначається, що подібно до багатьох кінокартин Бейонсе, новий фільм обіцяє стати сімейним. За інформацією інсайдерів, фільм матиме амбітний масштаб – включатиме в себе основні моменти повного циклу світового туру Renaissance у 2023 році, довгоочікувані відео, зняті для візуального альбому Renaissance, а також документальний опис запису альбому та планування туру.

Як повідомляв Укрінформ, всесвітньо відомий рок-гурт The Rolling Stones випустить свій перший з 2005 року музичний альбом під назвою Hackney Diamonds.

Перше фото: CNN Entertainment

Кіно Концерт Трейлер Співачка фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *