На Одещині у водоймі для поливу виноградників виявили тіла двох підлітків: подробиці (відео)

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство”, тіла дітей будуть направлені на СМЕ для встановлення остаточної причини смерті.

Related video

У Одеській області у селі Березань у штучній водоймі для поливу виноградників виявили тіла двох підлітків, які зникли напередодні. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Повідомляєтьсч, що 13-річні хлопці-підлітки зникли 1 жовтня в села Вигода. Вдень вони пішли разом на прогулянку і не повернулися додому. Батьки дітей звернулися до поліції вранці, 2 жовтня.

Важливо Отримав перелом та опіки очей: на Дніпропетровщині підлітки познущалися з однолітка

Спочатку дорослі намагалися самостійно розшукакти дітей, а коли одяг одного із хлопців виявив охоронець штучної водойми для поливу виноградників у селі Березань, викликали правоохоронців.

“Пошукову операцію поліцейські з рятувальниками відразу розгорнули саме там, і за кілька годин, на превеликий жаль, обох дітей знайшли без ознак життя. Їх водолази дістали із дна басейна. Попередньо, причина смерті хлопців – утоплення”, — повідомили в поліції.

З а цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ, тіла дітей будуть направлені на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Нагадаємо, що у РФ підлітка насильно відвезли до психлікарні, за вимогу покарати сина Кадирова, який побив підозрюваного у СІЗО.

Раніше повідомлялося, що український хлопчик утік із німецького інтернату до мами. Його шукали понад тиждень.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *