Фільм «До перемоги!» отримав €70 тисяч від фонду Eurimages

Фільм «До перемоги!» отримав €70 тисяч від фонду Eurimages 26.06.2024 18:19 Укрінформ Ігровий копродукційний фільм «До перемоги!» режисера Валентина Васяновича отримав підтримку від фонду Eurimages у розмірі 70 тисяч євро.

Про це повідомила пресслужба Державного агентства України з питань кіно, передає Укрінформ.

25 червня було оголошено результати 172-го конкурсу оцінювання проєктів спільного кіновиробництва Eurimages. Фонд ухвалив рішення підтримати копродукцію 31 повнометражного художнього фільму, включаючи 6 документальних та 3 анімаційні стрічки, загальною сумою 8 млн 760 тис. євро», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за результатами конкурсу до числа переможців увійшов ігровий копродукційний фільм «До перемоги!» (To the Victory!) режисера Валентина Васяновича.

Відповідно до оголошених результатів, цей фільм отримав підтримку від Eurimages у розмірі 70 тисяч євро.

Фільм «До перемоги!» є мажоритарною копродукцією, в якій беруть участь компанії ForeFilms та Арсенал Філмс (Україна) та M-Films (Литва).

Як повідомлялося, Верховна Рада 19 грудня 2019 року ухвалила закон "Про приєднання України до Європейського фонду підтримки спільного виробництва та розповсюдження художніх кінематографічних та аудіовізуальних творів (Eurimages)".

Кіно Держкіно фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *