Форум Видавців: які книжки мали найбільший попит у відвідувачів

Форум Видавців: які книжки мали найбільший попит у відвідувачів 11.10.2023 19:30 Укрінформ Видавництво Старого Лева розповіло Укрінформу, які книги були найбільш популярними з-поміж відвідувачів Lviv BookForum

З 4 по 8 жовтня у Львові проходив 30-й міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum. Локація – Порохова вежа – одна із небагатьох збережених до сьогодні фортифікаційних споруд Львова у самому центрі міста. Видавництво Старого Лева поділилося топ-10 своїх книг, які найбільше розкуповувалися читачами.

● «Я бачу, вас цікавить пітьма», Ілларіон Павлюк.

Це історія про київського кримінального психолога Андрія Гайстера, якого відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір – серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати… У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *