Київський театр ляльок підготував виставу «Дюймовочка a’Paris»

Київський театр ляльок підготував виставу «Дюймовочка a'Paris» Фото 21.03.2024 18:06 Укрінформ Київський академічний театр ляльок підготував прем'єру музичної вистави "Дюймовочка a'Paris" режисера Дмитра Драпіковського.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на директора-художнього керівника Київського академічного театру ляльок Ігоря Гулого.

"Кожна вистава у нашому театрі – це не лише подія для глядачів, але й велика робота всієї команди. Нашим завданням завжди є створення чогось більшого за попередні здобутки, чогось більшого за те, чого від нас очікують. "Дюймовочка a'Paris" – гідне продовження вервечки прем’єр останніх двох років, яка, я впевнений, вразить глядачів не менше", – розповів Гулий в коментарі Укрінформу.

Режисер вистави Дмитро Драпіковський запропонував переглянути знайому історію у новому світлі, насолодитися атмосферою паризьких вуличок, прекрасною музикою та витонченими художніми рішеннями.

“Де знайти щастя дівчині, що відчуває себе чужою вдома? Звісно, на вулицях Парижа, про який кажуть, що він здійснює мрії молодих дівчат. Але чи збувається кожна мрія, чи може вона розбити серце? Все залежить від того, хто поруч з нами і які рішення ми приймаємо”, – розповів про задум вистави режисер.

Художником-постановником традиційно виступає Микола Данько – незмінний творець стильних ляльок, масок, костюмів та декорацій, якими пишається Київський академічний театр ляльок, розповіли в театрі.

У березні відбудуться три прем'єрні покази вистави "Дюймовочка a'Paris" – 23 та 28 березня.

Фото надані театром

Театр Вистава Казка Ляльки

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *