Квартиру Карла Лагерфельда продали на аукціоні за €10 мільйонів

Квартиру Карла Лагерфельда продали на аукціоні за €10 мільйонів 26.03.2024 21:13 Укрінформ Елітну квартиру в історичному центрі Парижа, власником якої був відомий німецький і французький модельєр Карл Лагерфельд, продали на аукціоні за 10 мільйонів євро.

Про це повідомляє DW, передає Укрінформ.

Стартова ціна апартаментів площею більш ніж 260 квадратних метрів становила 5,3 мільйона євро.

У квартирі на березі Сени відомий модельєр прожив близько десяти років, аж до своєї смерті. З вікон квартири у будинку на набережній Вольтера відкривається вид на Сену, Лувр та сад Тюїльрі. Цей район вважається одним із найдорожчих у всій країні.

Перед початком аукціону близько 40 зацікавлених осіб з Франції та інших країн оглянули будинок. До торгів були допущені лише ті, хто заздалегідь вніс близько 1 мільйона євро, а також погодився з умовою, згідно з якою придбана на аукціоні нерухомість не підлягатиме обміну або поверненню.

За інформацією видання Spiegel, покупцем квартири Лагерфельда стала жінка: від її імені покупку здійснив адвокат, присутній на торгах.

Карл Лагерфельд – німецький і французький модельєр і фотограф. Із 1983 року він був головним дизайнером і креативним директором Будинку моди Chanel. Також він співпрацював із брендами Fendi, Chloé, Jean Patou, H&M, Hogan і Macy's. Помер у лютому 2019 рокуу віці 85 років.

Як повідомляв Укрінформ, на аукціоні Heritage Auctions у США продали двері з фільму «Титанік» за $718 750.

Фото: Stevens Tomas/ABACA/picture alliance

Культура Париж Житло

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *