На Манчестерському кінофестивалі покажуть три українські стрічки

На Манчестерському кінофестивалі покажуть три українські стрічки 13.03.2024 11:43 Укрінформ У програмі Манчестерського міжнародного кінофестивалю, який пройде з 15 до 24 березня 2024 року у Великій Британії, покажуть три українські стрічки.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомляє у Фейсбуці.

У конкурсній програмі Narrative feature візьму участь три фільми, створені за підтримки Держкіно.

Стрічка «Назавжди-назавжди» режисерки Анни Бурячкової – це історія про виживання і любов, сором і безтурботність, свободу і залежність від свого тіла.

Дія фільму «Довбуш» Олеся Саніна розгортається в Карпатах на початку 18 століття. Жорстоке правління шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків брати стають ворогами один одному: один прагне грошей, другий – справедливості.

Стрічка «Ти мене любиш?» режисерки Тоні Ноябрьової розповідає про дорослішання 17-річної Кіри на тлі розпаду СРСР. Дівчина стає свідком розлучення батьків, розпаду однієї країни та народження іншої.

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч заплановане представлення українських фільмів на більш як десяти міжнародних фестивалях.

Британія Кіно Держкіно Кінофестиваль

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *