На Одеському кінофестивалі представлять спецпрограму для дітей

На Одеському кінофестивалі представлять спецпрограму для дітей 27.06.2024 13:41 Укрінформ В межах 15-го Одеського міжнародного кінофестивалю представлять спеціальну програму фільмів для дітей, до якої увійшли три стрічки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

На фестивалі покажуть стрічку режисера Марджина Рогаара «Їппі все!», яка минулого року отримала приз молодіжного журі та приз глядацьких симпатій як найкращий нідерландський дитячий фільм на фестивалі Cinekid у Нідерландах.

Також покажуть фільм режисера Ільмара Раага «Ерік Кам’яне Серце», який стане гала-прем’єрою на 15-му Одеському міжнародному кінофестивалі.

Третій фільм, який покажуть у спеціальній програмі фільмів для дітей, у 2020 році отримав приз глядацьких симпатій на ОМКФ. Це стрічка режисера Анатолія Лавренішина «Віктор_Робот».

15-й ОМКФ проходить за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Програми “Креативна Європа” Європейського Союзу.

Як повідомляв Укрінформ, у програму Національного конкурсу 15-го Одеського міжнародного кінофестивалю увійшли 10 повнометражних фільмів.

Діти Одеський кінофестиваль

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *