Помер актор фільму «Ніч у музеї» Білл Коббс

Помер актор фільму «Ніч у музеї» Білл Коббс 27.06.2024 14:22 Укрінформ У віці 90 років помер американський актор Білл Коббс, який знявся у фільмах «Ніч у музеї» та «Охоронець».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Агент Коббса підтвердив, що актор помер у вівторок ввечері в Каліфорнії в оточенні своєї родини. Він додав, що Коббс помер природною смертю.

Коббс народився у 1934 році у Клівленді, штат Огайо. Перш ніж стати актором, він прослужив вісім років у військово-повітряних силах США, а після служби займався продажем автомобілів.

Актор зіграв менеджера американської співачки Вітні Г’юстон у фільмі «Охоронець» 1992 року, де він працював разом із актором Кевіном Костнером, а також охоронця у кінокартині «Ніч у музеї» 2006 року, де також грали Бен Стіллер і Робін Вільямс.

Серед інших фільмів за участі Коббса – «Привиди Міссісіпі» (1996 рік), «Підручний Гадсакера» (1994 рік), «Руйнівник» (1993 рік) та інші. Він також з’являвся в епізодах серіалів «Західне крило» та «Клан Сопрано».

У 2020 році Коббс отримав Денну премію «Еммі» за участь у канадському дитячому освітньому шоу «Діно Дана».

Як повідомляв Укрінформ, канадський актор Дональд Сазерленд, відомий за такими фільмами, як «Голодні ігри» та «Герої Келлі», помер у віці 88 років.

Фото: Ga Fullner / Shutterstock

Смерть США Актор

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *