На Закарпатті проходить «Книга-фест-2023»

На Закарпатті проходить «Книга-фест-2023» Фото 21.12.2023 16:04 Укрінформ В Ужгороді стартував «Книга-Фест-2023», який цьогоріч триватиме один день.

Про це повідомили в Фейсбуці Закарпатської ОВА, передає Укрінфом.

Як повідомляється, дванадцятий щорічний фестиваль проводять у галереї «Ужгород». Цього разу він працює у форматі книжкової виставки.

Як зазначив директор департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Закарпатської ОВА Роман Молдавчук, попри все видавнича галузь в регіоні живе й розвивається. Це можливо саме завдяки людям, які створюють і розповсюджують друковану продукцію, які читають та бережуть українську книгу.

Зазначається, що на виставці свої літературні новинки презентують місцеві автори та понад десяток видавців.

Читачі можуть поспілкуватися з ними, придбати книги та отримати автографи відомих письменників: Мирослава Дочинця, Галини Малик, Тетяни Літераті, Олександра Гавроша, Сергія Федаки, Вікторії Андрусів та інших.

Захід триватиме один день.

Як повідомляється, «Книга-Фест-2023» – щорічний книжковий фестиваль, який збирає новинки літератури в області, видані за рік. У різні роки його проводили навесні та восени.

Організовує фестиваль департамент стратегічних комунікацій, національностей та релігій та департамент культури ОВА за сприяння обласної ради, Ужгородської міської ради, обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка, Академії культури і мистецтв, Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України та інших.

Фестиваль Книги Культура Література Закарпаття

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *