Netflix заявив про найбільше зростання підписок за чотири роки

Netflix заявив про найбільше зростання підписок за чотири роки 24.01.2024 15:25 Укрінформ Стрімінгова платформа Netflix заявила, що за останній квартал минулого року кількість підписок зросла на понад 13,1 млн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Це було найбільше зростання за будь-який квартал з 2020 року.

«Ми значною мірою призупинили підвищення цін, оскільки ми розгорнули плату за множинне користування паролем. Тепер, коли ми це пройшли, ми можемо відновити наш стандартний підхід», — сказав один із виконавчих директорів Грег Пітерс під час телефонної розмови з аналітиками.

Він також зазначив, що багато нових підписників обирали найдешевший план підписки компанії, не лякаючись перспективою побачити рекламу у майбутньому.

У Netflix додали, що в 12 країнах, де вона пропонує рекламу, включаючи деякі з найбільших ринків, таких як Велика Британія та США, цей план підписки склав 40% від усіх нових реєстрацій.

Загалом за у 2023 році Netflix отримала дохід у понад 33,7 мільярда доларів США, що на 6% більше, ніж за підсумками 2022 року.

Зазначається, що стрімінгова платформа отримала 18 номінацій на «Оскар» у вівторок, включаючи у категорії «Найкращий фільм» для «Маестро» з голлівудськими акторами Бредлі Купером і Кері Малліган у головних ролях.

Як повідомляв Укрінформ, стрімінгова платформа Netflix придбала документальний фільм «Ібелін», прем'єра якого відбулася на кінофестивалі «Санденс» у США.

Netflix фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *