Олександр Пономарьов, Михайло Хома і Тарас Тополя презентували пісню «Темна нічка»

Олександр Пономарьов, Михайло Хома і Тарас Тополя презентували пісню «Темна нічка» Відео 19.04.2024 12:18 Укрінформ Відомі українські співаки Олександр Пономарьов, Михайло Хома та Тарас Тополя презентували кліп на нову пісню «Темна нічка», присвячену військовим та їхнім коханим, матерям, донькам, сестрам.

Про це повідомляє Укрінформ.

Крім співаків у кліпі знялися захисники та захисниці. Слова і музику до пісні написав Олександр Пономарьов під час чергової поїздки з благодійними концертами.

«Протягом широкомасштабної війни Олександр створив чимало пісень, всі вони завжди мали на меті підбадьорити народ у такі важкі часи, оспівати відвагу і силу наших військових. Я завжди з радістю відгукувався на запрошення долучитися до його творчості, бо ми – друзі, а ці пісні дійсно на часі, і люди сприймають їх як народні», – розповів лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Вперше почути пісню наживо можна буде в Києві 20 квітня, на концерті у Національному палаці мистецтв «Україна», де Олександр Пономарьов та Михайло Хома презентують спільну програму «Україна переможе» у супроводі Заслуженого академічного ансамблю пісні й танцю ЗСУ. Під час концерту буде проводитись збір на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома постійно підтримують ЗСУ, виступають у військових частинах, у прифронтовій зоні. Артисти провели багато благодійних концертів в Україні й за кордоном, завдяки яким вдалося зібрати близько 150 млн грн грн на дрони й автомоілі для ЗСУ. Зокрема, на аукціоні під час концерту у Львові було зібрано понад 14,5 млн грн.

Фото надані пресслужбою

Музика Пономарьов Пісня Дзідзьо Кліп Антитіла

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *