Пол Маккартні став першим музикантом-мільярдером у Британії

Пол Маккартні став першим музикантом-мільярдером у Британії 17.05.2024 18:08 Укрінформ Сер Пол Маккартні став першим музикантом-мільярдером у Великій Британії, згідно з опублікованим у п'ятницю щорічним списком багатіїв Sunday Times.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ.

81-річний колишній лідер "Бітлз" збільшив свої статки на 50 мільйонів фунтів стерлінгів за минулий рік завдяки гастролям, зокрема нещодавньому успішному туру Got Back Tour 2023 року, прибутку від всіх робіт, раніше випущених артистом та кавер-версії Бейонсе на пісню Blackbird, написану ним у 1968 році.

Наразі статки Маккартні оцінюються в 1 мільярд фунтів стерлінгів (1,26 мільярда доларів).

Як пише The Standard, також до списку увійшла авторка "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг з 945 мільйонами фунтів стерлінгів. Статки актора "Гаррі Поттера" Деніела Редкліффа та співачки Дуа Ліпи оцінюються в 90 мільйонів фунтів стерлінгів. 33-річний Ед Ширан став найбагатшим молодим музикантом Британії зі статком у 340 мільйонів фунтів стерлінгів.

Наступною найбагатшою молодою британською поп-зіркою є колишній учасник One Direction Гаррі Стайлз, який заробив 175 мільйонів фунтів стерлінгів завдяки своїй музичній та кінокар'єрі, включаючи участь у фільмі Крістофера Нолана "Дюнкерк", присвяченому Другій світовій війні.

Його статки ставлять його трохи попереду Адель, чиї 170 мільйонів фунтів стерлінгів виросли завдяки її резиденції в Палаці Цезаря в Лас-Вегасі.

Особисті статки короля Чарльза III також зросли на 10 мільйонів фунтів стерлінгів до 610 мільйонів фунтів стерлінгів завдяки збільшенню чистої вартості його майна.

Сер Елтон Джон, Девід і Вікторія Бекхем також були у списку, статок яких становить 350 млн фунтів стерлінгів.

Загалом цьогорічний список з 350 осіб і сімей разом володіє сукупними статками у розмірі 795,3 млрд фунтів стерлінгів, що, за даними газети Sunday Times, більше, ніж економіка Польщі.

Як повідомляв Укрінформ, англійський кінорежисер і володар премії «Оскар» Сем Мендес зніме чотири окремі фільми про музикантів популярного британського гурту The Beatles.

Британія Музикант Маккартні

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *