Посол ЄС в Україні доповнила фрагментом України вціліле після ракетного удару РФ панно Європи

Посол ЄС в Україні доповнила фрагментом України вціліле після ракетного удару РФ панно Європи Фото 25.05.2024 17:20 Укрінформ Посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова доповнила фрагментом України вціліле від ракетного удару росіян по академії ім. Михайла Бойчука керамічне панно з картою Європи.

Символічна подія відбулась під час відкриття у цю суботу #РазомДіємо Фесту, що проходить у Мистецькому Арсеналі та присвячений Дню Європи, повідомляє кореспондент Укрінформ.

«Це той день, коли ми святкуємо стійкість, сміливість, любов до свободи, важливість діалогу та спільне бажання не лише українських лідерів та влади, а й українських громадян приєднатися до Європейського Союзу», – сказала посол Європейського Союзу в Україні.

У Мистецькому Арсеналі також створено кілька тематичних інтерактивних зон і сцен, де проходять публічні дискусії #РазомДіємо Фесту про роль громадянського суспільства та медіа в реформуванні України й євроінтеграції. У цих обговореннях беруть участь провідні експерти, громадські діячі та журналісти.

Відкриття фестивалю #РазомДіємо до дня Європи в Україні у Мистецькому Арсеналі / Фото: Євген Любімов, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *