Спайк Лі та Дензел Вашингтон вперше за майже 20 років знімуть разом фільм

Спайк Лі та Дензел Вашингтон вперше за майже 20 років знімуть разом фільм 09.02.2024 14:16 Укрінформ Американській кінорежисер Спайк Лі та голлівудський актор і режисер Дензел Вашингтон вперше за майже 20 років співпрацюватимуть над фільмом, який пізніше вийде на Apple TV+.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що Лі та Вашингтон співпрацюватимуть в рамках рімейку кримінальної драми кінорежисера Акіри Куросави 1963 року «Рай та пекло» (High and Low) про заможну людину, яка розоряється після того, як заплатила викуп за викрадення.

Для обох чоловіків це буде вже п’ята спільна робота після таких фільмів як «Малколм Ікс» (Malcolm X) та «Його гра» (He Got Game).

Зйомки рімейку, сценарій до якого напише Алан Фокс, заплановані на березень цього року.

З робіт Куросави неодноразово робили рімейки, востаннє – у стрічці «Жити» 2022 року з актором Біллом Наї в головній ролі, який отримав номінацію на «Оскар».

Нещодавно Вашингтона можна було побачити у фільмі «Великий праведник 3» (The Equalizer 3), який заробив 191 мільйон доларів у всьому світі. Цього року він також зіграє разом із Полом Мескалем у фільмі «Гладіатор 2» (Gladiator 2) режисера Рідлі Скотта.

Останнім фільмом Лі був «П'ятеро однієї крові» (Da 5 Bloods) 2020 року.

Його останнім фільмом з Вашингтоном був трилер 2006 року «Не спійманий – не злодій» (Inside Man).

Як повідомляв Укрінформ, голлівудський актор Бред Пітт веде перемовини про свою участь в 10-му фільмі кінорежисера Квентіна Тарантіно «Кінокритик» (The Movie Critic).

Фото: Allen Berezovsky/Getty Images

Актор Режисер фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *