Вайнштейн оскаржив вирок у справі про зґвалтування в Лос-Анджелесі

Вайнштейн оскаржив вирок у справі про зґвалтування в Лос-Анджелесі 09.06.2024 00:09 Укрінформ Кінопродюсер Гарві Вайнштейн подав апеляцію на вирок, ухвалений щодо нього за сексуальне насильство над акторкою у готелі в Лос-Анджелесі, вчинене понад десять років тому.

Про це повідомляє CBS News, передає Укрінформ.

Зазначається, що адвокати Вайнштейна подали заяву до Другого окружного апеляційного суду через рік після того, як заявили про свій намір ініціювати новий розгляд у справі в Лос-Анджелесі.

Ідеться про одну з чотирьох жінок, які фігурували у справі проти Вайнштейна, якого у лютому 2023 року в Лос-Анджелесі визнали винним у сексуальному насильстві та засудили до 16 років ув’язнення.

У грудні 2022-го Вайнштейна визнали винним у зґвалтуванні жінки у 2013 році. Присяжні тоді не змогли дійти одностайності щодо трьох інших обвинувачень.

Суд присяжних також виправдав Вайнштейна за обвинуваченням у сексуальному насильстві над масажисткою у 2010 році.

Стосовно кількох пунктів обвинувачення присяжні зайшли у глухий кут, і прокурори заявили, що не мають наміру повторно розглядати ці епізоди.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні апеляційний суд у Нью-Йорку скасував вирок Вайнштейну у справі про зґвалтування, за яким його засудили до 23 років позбавлення волі. Очікується, що прокуратура Нью-Йорка перегляне справу.

Вайнштейн восени знову постане перед судом, після того як виграв апеляцію щодо неналежного ведення судового процесу.

США Суд Вирок Вайнштейн Апеляція Згвалтування

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *