Вийшов новий трейлер українського фільму «Ти мене любиш»

Вийшов новий трейлер українського фільму «Ти мене любиш» Відео 25.04.2024 14:38 Укрінформ Презентували новий трейлер фільму “Ти мене любиш?” режисерки Тоні Ноябрьової, який виходить в прокат з 30 травня.

Про це Державне агентство з питань кіно повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як нагадали в Держкіно, фільм розкриває історію дорослішання головної героїні на тлі краху родини та цілої епохи.

17-річна Кіра – справжня мрійниця, вона поспішає жити це життя і якнайшвидше прагне подорослішати: крадькома бере мамині чоботи та яскраву помаду, приймає перші серйозні рішення, потрапляє у вир кохання з головою, а ще набиває перші шишки на власних помилках, вчиться бути відповідальною та стриманою. Але головне – Кіра шукає відповіді на одвічне питання “Ти мене любиш?”

Фільм створено компанією Family Production у копродукції з Сommonground Pictures та зі скандинавським кінофондом Film i Väst за підтримки Держкіно, дистрибʼютор в Україні: FILM.UA Distribution та Кіномані.

Як повідомляв Укрінформ, фільм “Ти мене любиш?” брав участь у секції Work in progress Каннського та Стокгольмського кінофестивалів на майданчиках Tallin Black Nights та Ukraine Now, які представляли сучасне українське кіно, а також був відібраний в офіційну програму Work in progress фестивалю у Сан-Себастьяні.

Фото: кадр із фільма

Держкіно фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *