У Тернополі оголосили набір до експериментальної театральної студії для переселенців

У Тернополі оголосили набір до експериментальної театральної студії для переселенців Фото 22.05.2024 14:29 Укрінформ До експериментальної студії для ВПО «Тернопільського тимчасового театру» оголосили новий набір.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила ініціаторка та керівниця Тернопільського тимчасового театру Марічка Юрчак.

"Мета проєкту – допомогти в інтеграції нових мешканців у локальну спільноту завдяки культурі; розкрити таланти та сформувати нові навички учасників; просувати сучасний театр у Тернополі. Тут знайдеться безпечне місце для всіх, хто займається дизайном, хореографією, музикою, любить / вміє розказувати історії, має або хоче здобути досвід на сцені", – зазначила Юрчак.

Повідомляється, що Заняття проходитимуть в креативному кластері Nа пошті (вул. Коперника, 4, укриття) 1-2 рази на тиждень, безкоштовно. Реєстрація триває до 31 травня. 

Проект реалізовують за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства.

"Тернопільський тимчасовий театр" запрацював минулого року. Його учасники під керівництвом Ігоря Кусяка здійснили першу у Тернополі постановку в жанрі докудрами «Без назви» та виставу «Вертеп».

Як повідомляв Укрінформ, на залізничному вокзалі у Львові відкрився інформаційний центр із питань рекрутингу.

Фотографії Юлії Томчишин

Переселенці Театр Актор Тернопіль

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *