Болгарський круїзний лайнер потрапив у водну ДТП

Болгарський круїзний лайнер врізався в бетонний шлюз на Дунаї / Фото: twitter.com

На борту лайнера на момент пригоди перебували близько 160 пасажирів. Унаслідок зіткнення 17 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості.

Related video

Болгарський круїзний лайнер у Австрії потрапив у річкову ДТП. Він влетів у бетонну стіну на шлюзі річки Дунай в Австрії. Про це повідомляє агентство Reuters.

Як повідомила місцева поліція, унаслідок зіткнення 17 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості, 11 із них довелося доставити до лікарні.

На борту лайнера на момент пригоди перебували близько 160 пасажирів. Судно прямувало з Баварії в Німеччині до австрійського міста Лінц.

Важливо Сімейна пара продала майно та переїхала жити на круїзний лайнер

11 поранених були доставлені в лікарню. Внаслідок зіткнення судно не зазнало значних пошкоджень і після госпіталізації поранених пасажирів продовжило круїзний маршрут.

За словами речника місцевої поліції, ступінь травм, які отримали пасажири, встановлюється.

Місцеві ЗМІ повідомили, що ще шестеро осіб отримали легкі травми, які не потребують лікування в лікарні.

Нагадаємо, що водовоз у російському аеропорту пошкодив найдорожчий у світі лайнер за пів мільярда доларів. Водій водовоза, як повідомляється, мав заправити борт питною водою перед виконанням рейсу Москва — Дубай. Але не впорався з керуванням і в’їхав у літак, порвавши днище.

Раніше повідомлялося, що подружжя, яке вперше потрапило на круїзний лайнер, пережило 2 шторми за 5 днів. Те, що мало стати прекрасною подорожжю до Мексики за 3294 долари, ледь не коштувало закоханим життя.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *