Британець, який убив бізнесмена з РФ за домагання до дочки, півроку тому переїхав до Таїланду, — ЗМІ

Фото: Viral Press | Валлієць “Флеш Гаррі” під вартою тайської поліції

За словами журналістів, британець у Таїланді вбив 36-річного росіянина Ігоря Ясільєва (Igor Yasilyev) після того, як той почав фліртувати з його 15-річною дочкою.

Related video

Британець, заарештований за вбивство російського бізнесмена, який домагався неповнолітньої доньки, півроку тому переїхав до Таїланду з Уельсу. Він планував почати нове життя після злочинів, пов’язаних із наркотиками. Про це пише The Daily Mail.

34-річного валлійця звинуватили у вбивстві одним ударом чоловіка, який фліртував з його 15-річною донькою біля басейну в Паттайї минулими вихідними.

Виходець з Уельсу, якого називають “Флеш Гаррі”, як з’ясувалося, переїхав до міста на сході Таїланду на минулі різдвяні свята, сподіваючись почати нове життя після того, як у 2017 році його засудили за зберігання кокаїну з наміром збуту. Повідомляється, що він “спалив усі мости” у стосунках із сім’єю.

Але за кілька тижнів після того, як влаштувався в курортному місці, він зв’язався з сім’єю в Уельсі й попросив переказати грошей.

Один із його родичів, який побажав залишитися невідомим, сказав: “Ми знаємо про це, але він сам по собі, і ми не хочемо втручатися. Він спалив тут усі мости”.

Родичі віддалилися від нього через його “погане минуле”.

Ще один родич розповів, що після звільнення чоловік хотів почати все спочатку

“Але, схоже, там справи пішли ще гірше”, — пояснив він.

Інші родичі кажуть, що всупереч повідомленням поліції Таїланду, у нього немає дружини або доньки, які живуть там же.

Родичі також розповіли, що в нього є 15-річна дочка, але вона живе зі своєю матір’ю в Південному Уельсі. Перш ніж вирушити до Таїланду, він винаймав невеликий будинок із терасами в окрузі Мертір-Тідвіле, де не мав популярність серед сусідів.

Джерела стверджують, що він паркував свої Jaguar і Audi A6 посеред вулиці, блокуючи доступ іншим мешканцям.

“Я тримався трохи далі від нього, але в нього було кілька перепалок з іншими сусідами”, — сказав один із них.

“Він жив там один, але час від часу можна було бачити дівчат, які приходили туди. Я знав, що він поїхав до Таїланду близько шести місяців тому. Для мене було шоком, те, що там сталося”, — пояснив він.

Місцевий бізнесмен сказав, що в затриманому в Таїланді валлійці було трохи від Флеша Гаррі (персонаж із комедії “Школа Святого Трініана”; як правило, так називають невихованих людей, які одягаються напоказ), “він займається спортом, любить засмагу і татуювання”.

“Я знав, що він працював у нічному клубі в Таїланді, і багато хто тут радий, що його тут немає. Мені шкода його сім’ю, вони прекрасні, законослухняні люди”, — сказав чоловік.

Раніше британця судили за зберігання кокаїну

Раніше британця судили за зберігання кокаїну з метою збуту. Його разом із його подругою затримали, коли вони пронесли наркотики на суму понад 2000 євро, які були заховані в сумці.

Вбивство росіянина у Таїланді: хто загинув

За словами журналістів, британець убив 36-річного росіянина Ігоря Ясільєва (Igor Yasilyev) після того, як той почав фліртувати з його дочкою минулого понеділка на вечірці в селі В’юпоінт. Повідомляється, що п’яний росіянин домагався неповнолітньої дівчини, а після відвертої пропозиції валлієць ударив його по обличчю, той упав і вдарився головою об кахельну підлогу.

Нагадаємо, що в Мін’юсті розповіли про успішний “кейс” мобілізації ув’язнених.

Також повідомлялося, що в Україні відкрили новий табір для російських військовополонених.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *