Через помилку баскетболіста: доньку Кім Чен Ина неправильно називали протягом 10 років

Фото: Yonhap | Кім Чжу Е, дочка Кім Чен Ина

За даними колишнього агента південнокорейської розвідки Чо Су Йонга, гравець НБА Денніс Родман неправильно зрозумів фразу “ця дівчинка”, сказану північнокорейським диктатором.

Related video

Протягом останніх десяти років старшу доньку Кім Чен Ина називали неправильним ім’ям через помилку, зроблену Деннісом Родманом під час візиту до Північної Кореї, стверджує колишній агент розвідки з Південної Кореї. Про це пише The Korea Times.

Чо Су Йонг, колишній агент розвідки Південної Кореї, заявив в інтерв’ю журналістам, що ім’я дочки Кіма Чен Ина, яке ми всі звикли чути як Кім Чжу Е, найімовірніше, має бути Кім Ин Чжу.

Важливо Генерали в медалях і кольє у формі ракети. Кім Чен Ин показав нові фото своєї доньки

Він пояснив, що неправильна вимова імені була пов’язана з Деннісом Родманом, колишнім гравцем НБА. Він неправильно зрозумів висловлювання Кім Чен Ина під час відвідин Північної Кореї на початку 2010-х років.

“Я чув, що Кім представив Родману свою дочку під час його візиту до Північної Кореї, сказавши корейською, що “джео-е” (ця дівчина) — його дочка. Родман, мабуть, неправильно зрозумів корейське слово “jeo-ae” як її ім’я”, — пояснив Чо Су Йонг.

Родман розповів The Guardian після візиту у 2012 році, що бачив дочку Кіма, представлену як “Чжу Е”. Однак Чо вважає, що Родман неправильно зрозумів слова Кіма, який, очевидно, говорив “ця дівчинка”, торкаючись спілкування з Родманом.

За словами Чо, дочка була народжена у 2013 році від диктатора та його дружини Рі Соль Чжу. Вона є однією з чотирьох дітей у Кім Чен Ина, хоча раніше вважалося, що в нього троє дітей.

Відомостей про доньку Кім Чен Ина є небагато, і її поява на публіці останніми роками була рідкісною. Однак її раптові появи на заходах із батьком у 2022-2023 роках викликали інтерес, особливо в контексті припущень про офіційний статус “монархії” сім’ї Кіма в Північній Кореї.

Важливо Дочка Кім Чен Ина вкрай непопулярна в Північній Кореї через свій квітучий вигляд

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Північної Кореї змушує дівчат і жінок, яких звуть, так само як дочку генсека Кім Чен Ина — Чжу Е, змінити своє ім’я.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *