Домагався 15-річної дочки: батько з Великої Британії вбив росіянина одним ударом, — ЗМІ (фото)

Фото: Viral Press | Уродженець РФ приземлився головою на землю, після чого його доставили в міську лікарню

За словами журналістів, 34-річний британець завдав смертельного удару 36-річному російському туристу під час бійки біля басейну в Паттайї.

Related video

27 травня в Таїланді батько з Великої Британії, імовірно, убив росіянина одним ударом після того, як той домагався його неповнолітньої дочки. Про це повідомляє The Mirror.

Повідомляється, що 34-річний британець завдав смертельного удару 36-річному російському туристу під час бійки біля басейну в Паттайї. Повідомляється, що росіянин сказав про свої наміри дівчині, і британець ударив його по обличчю.

Уродженець РФ приземлився головою на землю, після чого його доправили до міської лікарні, де він помер від отриманих травм.

Надалі місцева поліція розпочала розшукові заходи, зібрала відеозаписи та свідчення свідків у спробі встановити місцеперебування британця. Поліція заявила, що ймовірного нападника впізнали як громадянина Великої Британії та видали ордер на його арешт за обвинуваченням у “заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть”.

За даними журналістів, британець залишається під вартою в поліції після нападу

За повідомленням Pattaya Mail, чоловіка, імовірно з Уельсу, знайшли в гостьовому будинку в На-Джомтьєн, передмісті Паттайї. Його заарештували та доправили до поліцейської дільниці для допиту.

“Я не думав, що мій удар призведе до смерті цієї людини, — пояснив британець тайській поліції. — Я шкодую про свої дії”.

Його дружина, 28-річна тайка, пояснила, що теж була на вечірці, але пішла рано, щоб піти на роботу. О 3 годині ночі вона отримала повідомлення від чоловіка, в якому повідомлялося, що він іде додому.

Поліція затримала британця в гостьовому будинку за кілька кілометрів від місця, де сталася бійка

“Я повернулася на віллу і побачила, що він ішов вулицею. Я запитала його, що сталося, і він розповів, що поки вони пили, російський чоловік почав сексуально домагатися нашої доньки, хоча на вечірці була присутня і його власна дружина”, — пояснила жінка.

За її словами, переслідування наростало, поки чоловік, нарешті, не поставив дівчині пряме запитання.

“Це розлютило мого чоловіка, тому він вдарив його один раз і нокаутував”, — додала вона.

Нагадаємо, що 3-тя штурмова бригада взяла в полон велику групу окупантів.

Також повідомлялося, що у ЗСУ розповіли про становище на півдні. Російські війська перемикнулися з Роботино на Кринки.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *