Прикмети про першу зарплату та що з нею робити, щоб вас полюбили гроші

Вперше зароблені власні гроші вселяють у кожну людину гордість і впевненість. Однак, щоб ваше матеріальне становище продовжувало зростати і примножуватися, народна мудрість радить розпорядитися першою зарплатою з розумом, інформує Ukr.Media.

Найпопулярніша прикмета про перший заробіток наполягає, що отримана сума неодмінно має в цілості й схоронності переночувати з вами у квартирі. До витрат приступайте лише наступного дня, і тоді грошики полюблять ваш дім вірною і відданою любов'ю.

Одну велику купюру з перших зароблених грошей слід перетворити на талісман і зберігати в затишному місці цілий рік. Тоді банкнота повідомить свою енергетику всьому навколишньому простору і приверне до вас грошові потоки.

Для того, щоб стати на шлях забезпеченого життя, прикмети рекомендують уже з першої зарплати завести корисну звичку відкладати 10% усієї суми. Якщо це увійде в традицію, то через деякий час ви зможете дозволити собі дорогу покупку або гідний відпочинок. Заощаджені кошти також здатні підтримати в разі непередбачуваних витрат, що дає змогу почуватися більш упевнено і спокійно в нашому непередбачуваному світі.

Не секрет, що гроші мають особливу енергетику, яку можна як привернути, так і відштовхнути від себе. Для того, щоб фінансові потоки активно потекли у ваш бік, з першого заробітку неодмінно витратьте будь-яку, нехай найскромнішу суму, на благодійність.

Відомо, що діяльність, яка пробуджує лише негативні емоції, ніколи не буде приносити хороший дохід. Щоб робота не перетворилася тільки на похмуру й прикру необхідність, з перших грошей слід обов'язково побавити себе чимось приємним. Це може бути будь-яка втішна дрібниця на кшталт смачної їжі, гарної книжки чи квитка на концерт улюбленого виконавця.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *