Доноси в Росії — москвичка здала поліції власного сина через нетипові хобі

Фото: pexels.com | Ілюстративне фото

Москвичка помітила, що після повернення з-за кордону хлопець почав читати про зброю та приохотився до спорту. Жінка визначила такі хобі підозрілими та вирішила, що силовики направлять його “на істинний шлях”.

Related video

Росіянка звернулась до поліції, щоб її сина “повернули на істинний шлях”. Деталями 11 квітня поділились у медіа Mash.

Мешканка Москви поскаржилась, що хлопець раптово перейнявся будовою дронів, снарядів та мін. Також її хвилює зацікавленість 24-річного сина українською мовою й те, що він почав займатись спортом. Олена запевнила, що подібних захоплень у нього не спостерігала.

“Рік тому поїхав на заробітки на Далекий Схід, повернувся за дев’ять місяців. Раптом приохотився до пробіжок, заліза, а також літератури про озброєння — виключно українською мовою. Зубрить мову, на дозвіллі почитує Коран”, — передали у ЗМІ.

Журналісти зазначили, що на “голос матері та здорового глузду” хлопець не зважає. Росіянка пішла у поліцію та написала на власного сина заяву. Олена благає правоохоронців повернути його “на істинний шлях”.

Нагадаємо, 9 квітня у ЗМІ інформували, що в Росії “скрутили” чоловіка у комп’ютерному клубі. Очевидець розповів, що геймер “грав у Counter Strike за терористів”.

39-річний американець ризикує загриміти за ґрати на кілька років за те, що у січні 2022 року інсценував власну смерть на Гаваях. Чоловік не хотів сплачувати колишній дружині аліменти на дитину.

Український голова МЗС Дмитро Кулеба запросив партнерів на ночівлю у Харків. Він запевнив, що в Україні можна пережити те, чого немає в жодній іншій країні світу.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *