ДТП в Польщі – п’яна українка в’їхала в кювет та покусала поліцейського – фото

Фото: wikipedia | В Польщі нетвереза українка скоїла ДТП

Нетвереза українка покусала поліціянта після його спроби з’ясувати обставини ДТП. Тепер жінці загрожує ув’язнення за порушення недоторканності правоохоронця.

Related video

У Польщі в селі Щекаркув Опольського повіту затримали українку, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння за кермом авто BMW. Під час спроби її заарештувати жінка покусала поліцейського і сказала, що хвора на туберкульоз, що змусило патрульного взяти у неї кров на аналіз. Про інцидент написав портал inPoland.

32-річна громадянка України з’їхала на своєму автомобілі BMW в кювет і не змогла виїхати. Вона перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Спроби пасажира авто витягнути машину на шосе теж були марними, тому що і він був п’яний.

В Польщі затримали нетверезу українку Фото: inpoland

Люблінські поліцейські отримали інформацію про інцидент. Прибувши на місце ДТП патрульні попросили вийти водійку з машини, але отримавши відмову, один з офіцерів спробував вийняти ключ з замка запалювання. На це жінка відреагувала непередбачувано — почала кусати правоохоронця та залякувати туберкульозом, на який нібито вона хворіє.

Правоохоронцям довелося заарештувати українку, застосувавши силу. Вони витягли правопорушницю з автівки та одягли на неї наручники. Ба більше, після інформації про її хворобу, в неї довелося примусово брати кров на аналіз.

Жінку помістили під варту. Вона відповідатиме не лише за керування автомобілем у нетверезому стані, а й за образу поліцейського, який перебував на службі, та порушення його недоторканності. За скоєне їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, 19 листопада в районі села Верешин у Польщі сталася аварія, внаслідок якої загинули українці. Серед жертв є дитина.

Тим часом дослідники з’ясували, що власники яких автомобілів найчастіше порушують ПДР. Фокус писав про бренди автомобілів, водії яких часто порушують ПДР. Дослідники пояснили, з чим пов’язана їхня схильність до агресивного водіння.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *