ДТП з кортежем президента Туреччини – після зіткнення з караваном загинув поліцейський

Фото: З відкритих джерел | Серйозна ДТП з охороною президента Туреччини сталася у провінції Ширнак

Загинув поліцейський Фірат Дер, який гарантував безпеку саме президента Реджепа Таїпа Ердогана, розповіли правоохоронці.

Related video

У середу ввечері, 13 березня, кортеж з охороною президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана потрапив в аварію, внаслідок якої загинув поліцейський. Про це повідомив турецький телеканал TRT Haber.

ДТП, де автівки президента зіткнулися з караваном, сталася на шосе Джизре — Нусайбін на південному сході Туреччини, у провінції Ширнак. Загинув поліцейський Фірат Дер, який забезпечував безпеку глави держави. Ще двоє поліцейських та один цивільний отримали поранення.

Президент Туреччини сам оголосив про те, що сталося, на великих зборах у Ширнаку, висловивши співчуття рідним і близьким офіцера.

Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікая теж висловив співчуття родині загиблого.

Нагадаємо, минулого року кортеж екскандидата у президенти Туреччини Кемаля Киличдароглу потрапив у масштабне ДТП. Тоді зіткнулися сім машин та мікроавтобус з журналістами. Як повідомляли турецькі ЗМІ, постраждали чотири особи, з них двоє журналістів.

Важливо Автомобіль Tesla вбив одну з найвпливовіших жінок світу: як це сталося (фото)

Нагадаємо, наприкінці січня 2022 року вперше у США людину звинуватили у вбивстві, яке скоїв автопілот Tesla. Представники компанії Tesla заявили, що їхній автопілот не може керувати автомобілем самостійно. Водії під час поїздки повинні бути уважними і готовими відреагувати на ситуацію на дорозі в будь-який момент.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *